Karmøy Folkehøgskule - Skolen på Norges beste vestkant!

Klær & design

 

Har du lyst til å lage dine egne klær?
Finne din egen stil?
Liker du å sy?
Lyst til å lære?

Linjens innhold

Her kan du sy de lekreste klesplagg. Du kan også strikke, holde på med redesign eller prøve deg på andre håndarbeidsteknikker. Linjen er for alle. Du får undervisning ut fra hvilket nivå du er på.

På linjen Klær & Design ønsker jeg at du skal kjenne gleden ved å lage noe selv.  Det å kunne sy gir mange gode opplevelser gjennom hele livet.

Vi starter med å sy enkle ting til å begynne med og blir dermed tryggere til å ta fatt på mer avanserte ting etterhvert. Du bestemmer selv hva du vil sy, alt fra topper og bukser til jakker og selskapskjoler.

Linjetur

Spennende studietur til London hvor vi skal besøke motebutikker, stoffbutikker og selvfølgelig få med oss andre opplevelser verdensmetropolen London kan tilby.

Pris

Kr. 9000,- Prisen inkluderer tur til London (utgifter til mat kommer i tillegg).
Det du kommer til å bruke i materiellutgifter kommer i tillegg. Hvor mye som går til materiell er vanskelig å si for det er avhengig av hvor mye du får sydd i løpet av året.

Skolestart 22.08.2019

Les hva tidligere elever sier om linjen Klær & Design

Klær & Design er en linje der du får utfordre deg selv innenfor emner du ønsker. Linjen er perfekt for deg om du har holdt på med design før eller ikke. Du får utfordringer etter dine egne erfaringer. Jeg elsket denne linjen og det vil nok du også.
Magnus Welde 

 

 

 

 

Mitt år på Strikk, klær og design(som linja het før)var både utfordrende og ekstremt lærerikt. Jeg lærte blant annet å strikke mønster, jeg sydde mine første klesplagg og ikke minst fikk jeg venner for livet. Sigrid Iselin Granberg 

Lærer

Eli Haaland
e-post: eli.haaland@karmoy.fhs.no

 

Karmøy Folkehøgskule – skolen hvor du velger 2 linjer!

Det vil si at dersom du vil begynne på Klær & Design – så velger du en av disse linjene i tillegg:

Puls – Friluftsliv Sjø – Matglede & Matopplevelser – Asia – Psykologi & Omsorg – Reiseliv & Spansk – Vokal

 

Galleri