Karmøy Folkehøgskule - Skolen på Norges beste vestkant!

Klær & design

Liker du å sy egne klær? Eller vil du lære? Vil du finne din egen stil? Liker du redesign? Vil du oppleve New York?  

I tillegg til dette: Enkel mønsterkonstruksjon, andre teknikker, undervisning ut fra hvilket nivå du er på.

 

Linjens innhold:

Her kan du sy de lekreste klesplagg eller helt hverdagslige ting. Du kan også strikke, sy lekre plagg av gamle eller prøve deg på andre håndarbeidsteknikker. Linjen er for alle. Du får undervisning ut fra hvilket nivå du er på.

Målet med undervisningen er at du skal kjenne gleden ved å lage noe selv. Det å kunne sy gir mange gode opplevelser gjennom hele livet.

Vi starter med å sy enkle ting til å begynne med og blir dermed tryggere til å ta fatt på mer avanserte ting etterhvert. Du bestemmer selv hva du vil sy, alt fra topper og bukser til jakker og selskapskjoler.

 

Linjetur:

Et høydepunkt er linjeturen til New York. Fokuset er mote og stoffbutikker, men også se på kunst i verdensklasse og oppleve byen, Times Square, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen, Manhatten og andre kjente steder, Det vil også bli tid til shopping og musikal.

 

Pris:

Kr. 20500,- inkludert tur til New York.

Tillegg: Mat i New York. Materiellutgifter for det du lager på skolen. Hvor mye som går til materiell er vanskelig å si for det er avhengig av hvor mye du får sydd i løpet av året.

Lærer:

Eli Haaland
e-post: eli.haaland@karmoy.fhs.no

 

Oppstart:

23.08.2020

 

Les hva tidligere elever sier om linjen Klær Design Redesign

«Klær Design Redesign er en linje der du får utfordre deg selv innenfor emner du ønsker. Linjen er perfekt for deg om du har holdt på med design før eller ikke. Du får utfordringer etter dine egne erfaringer. Jeg elsket denne linjen og det vil nok du også».
Elev Magnus Welde – bildet under.

 

 

 

 

«Mitt år på Klær Design Redesign var både utfordrende og ekstremt lærerikt. Jeg lærte blant annet å strikke mønster, jeg sydde mine første klesplagg og ikke minst fikk jeg venner for livet». Elev Sigrid Iselin Granberg – bildet under.

 

NB!

Husk at Karmøy Folkehøgskule er skolen hvor du velger 2 linjer. Dette betyr at dersom du velger linjen Klær Design Redesign – så velger du en av disse  linjene i tillegg: BRO Afrika – Bro Sør Amerika – Friluftsliv Sjø – Matglede – Reiseliv & Italiensk – wCare Miljø Solidaritet – Puls Trening Helse

 

Galleri