Karmøy Folkehøgskule - Skolen på Norges beste vestkant!

På vårt romslige kjøkken vil du: Lage spennende matretter fra inn- og utland! Festmat og  hverdagsmat. Kunnskap om råvarer, basisteknikker og smakskomposisjon. Studietur til vakre Toscana i Italia.

 

Linjens innhold:

Lage spennende matretter fra inn- og utland. Festmat og hverdagsmat. Kunnskap om råvarer, basisteknikker og smakskomposisjon.

 

Linjetur:

Studietur til vakre Italia hvor vi skal smake oss gjennom mange spennende byer og steder inspirert av Italias kjøkken og kultur.

 

Pris:

Kr 17 500,- inkludert studietur til Italia.

Tillegg pris: Noen middager i Italia.

 

Lærer:

Tone Høyland Hansen

E-post: tone.h.hansen@karmoy.fhs.no

 

Oppstart:

23.08.2020

 

Les hva tidligere elever skriver om Matglede:

«Linjedagene med Matglede var den dagen du gikk hele uken og gledet deg til, og det er ikke rart når Tone gikk inn for å gjøre Matglede noe å glede seg til. Vi lærte å lage mye god og variert mat». Elevene  Sanna Frøshaug og Ann-Sylvia Evensen.

 

 

«Matglede med linjelærer Tone var i bunn og grunn ren GLEDE! Engasjementet som var lagt ned i den linjen skapte enormt med iver i klassa og det var alltid tid til både kos og læring hver torsdag i Matglede!». Elev Sandra Stokke – bilde under.

 

NB!

Husk at Karmøy Folkehøgskule er skolen hvor du velger 2 linjer. Dette betyr at dersom du velger linjen Matglede – så velger du en av disse  linjene i tillegg: Friluftsliv Ekstrem – Multisport – Fokus Asia – Vokal Kor Solosang – Backpack Foto – Klær Design Redesign – Baker & Konditor 

 

 

 

Galleri