Karmøy Folkehøgskule - Skolen på Norges beste vestkant!

Synge med band, studioinnspilling, synge alene og i grupper! Sangteknikk og individuell undervisning med fokus på utvikling av egen sangstemme. Fantastisk tur til New York med musicals og konserter. 

Frigjør vokalisten i deg!

Her jobber vi med å frigjøre fra ikke å tørre til å våge! Dette blir et fantastisk år med masse synging, sangteknikk, solosang, studioinnspilling, synging i grupper, og mye mye mer

 

Linjens innhold:

  • Konserter og musikaler – inkludert studietur til New York!
  • Individuell sangundervisning
  • Synge alene
  • Sjangerlære
  • Synge i grupper og kor
  • Mikrofonteknikk
  • Vi arrangerer konsert med band
  • Studioinnspilling
  • Sangteknikk: Vi kommer til å jobbe aktivt med sangteknikk gjennom hele året slik at du skal bli både bedre og tryggere på din egen stemme. Sangteknikken bygger på «Komplett sangteknikk» fra Danmark. Denne teknikken er basert på anatomi og er enkel og konkret, og passer for alle

 

Linjetur:

Vi reiser til fantastiske New York på linjetur! Her skal vi gå på musikaler og konserter, og ellers oppleve hva byen har å tilby.

 

Priser:

Kr 23 000,- inkludert studietur til New York og innspilling i studio i Norge.

Tillegg: Utgifter til lunsj og middag i New York. Du vil få ekstratilbud om utvidet studioinnspilling hvis du ønsker dette. Priser for dette blir det gitt info om ved skolestart.

 

Lærer:

Serine Iversen

E-post: serine.iversen@karmoy.fhs.no

 

Oppstart:

23.08.2020

Les hva tidligere elever skriver om linjen Vokal Kor Solosang:

«Vokal Kor Solosang var en kjempegøy opplevelse som jeg er veldig glad for at jeg fikk vært med på! Hver eneste time var morsom, interessant og lærerik, men det som gjorde vokal fantastisk var alle menneskene rundt». Elev Emely Galston – bildet under.

 

 

 

 

 

«Året på Vokal Kor Solosang er et av de det mest givende årene jeg har hatt. Klasserommet var alltid fylt med glede, og man kunne være seg selv hele tiden. Men en utrolig flink vokallærer utviklet både jeg og alle mine medelever seg betydelig mye». Elev Oda Frøshaug – på midten av bildet under.

 

 

 

 

«Vokal var et av mine beste år. Jeg har alltid likt å synge, men jeg syntes aldri jeg var spesielt god til det. Da var det herlig å ha fokus på at man skulle ha det gøy, lære mer og utvikle seg videre, og ikke fokus på hvor gode alle var». Elev Mina Gui Kvamme – fremste rekke til høyre på bildet under.

 

 

 

«Vokal Kor Solosang var utrolig morsomt. Det var veldig gøy å få synge og jobbe med musikk sammen med herlige folk i en trygg atmosfære. Personlig blir jeg veldig nervøs for å synge foran andre og kviet meg i starten for å velge vokal. Jeg er glad for at usikkerheten min ikke fikk bestemme og at jeg utfordret meg selv. Denne linjen er virkelig for alle som elsker å synge og ha det gøy uansett nivå. Vi dro til London, og å oppleve musikal live utført av utrolig dyktige folk er noe jeg unner alle. Det må bare oppleves! I tillegg fikk vi mulighet til å spille inn en låt i studio, noe som var en kul opplevelse». Elev Anna Sofie Sæther – til venstre på bildet under.

 

 

 

NB!

Husk at Karmøy Folkehøgskule er skolen hvor du velger 2 linjer. Dette betyr at dersom du velger linjen Vokal Kor Solosang – så velger du en av disse  linjene i tillegg: BRO Afrika – Bro Sør Amerika – Friluftsliv Sjø – Matglede – Reiseliv & Italiensk – wCare Miljø Solidaritet – Puls Trening Helse

 

 

Galleri