Karmøy Folkehøgskule - Skolen på Norges beste vestkant!

Astrid Fjogstad

Hei,
Jeg heter da Astrid, er 25 år og kommer fra Sandnes. Den flotte byen som Ingebrigtsen-brødrene også er fra, de som springer så sykt fort 😉 
 
I fjor var jeg elev her, da gikk jeg multisport og psykologi og omsorg (aka PSYCO). Veldig fornøyd med linjevalgene og året i sin helhet!
Før jeg tok et år her i fjor begynte jeg på en bachelor i ergoterapi, har fullført to år, men måtte ha en pause. Dette på grunn av personlige årsaker. Jeg har også vært i arbeidstrening gjennom NAV, blant annet på Hjelpemiddelsentralen.
 
Da jeg fikk dette fantastiske tilbudet om å være miljøarbeider her kunne jeg ikke si nei! Jeg trivdes så godt 🙂 min oppgave blir å arbeide i miljøet og gjøre mitt beste for at elevene skal trives og få et fantastisk år, slik som jeg hadde i fjor. Dette skal jeg gjøre sammen med fire stipendiater og de ansatte, fantastisk team! Min hovedoppgave blir å hjelpe hvis det er noen som faller litt utenfor og ikke finner seg helt til rette. Ellers er jeg med å arrangerer ting når jeg har tid, og hjelper til der det trengs.
 
Jeg bor på skolen, men er student på dagtid. Tar et enkeltemne på nett som heter Idrettpsykologi og mental trening. Derfor går jeg ikke noen linjer i år. 
 
Nå er jeg klar til et nytt spennende år. Gleder meg til å ta fatt på min nye rolle som miljøarbeider og til å bli kjent med elevene!
 
Dette året blir «Kjempe kjekt!» 
 
Astrid 😀