Karmøy Folkehøgskule - Skolen på Norges beste vestkant!

Karmøy FHS

Fin avslutning på skoleåret – og det viktigste – svært fornøyde elever :-)

Årets elever avsluttet sitt skoleår med en verdig avslutningsfest lørdag (se bilder) med tårevåt avskjed og hjemreise søndagen.

Vi ansatte på Karmøy Folkehøgskule er veldig fornøyd med årets kull. Stikkord for året: Samhold, glede, inkludering, opplevelser, engasjement, mer enn fornøyde elever…. og mye mer!

Det viktigste for oss er at elevene er fornøyd – og det er de. Vi har mange positive – muntlige og skriftlige – tilbakemeldinger fra elever og foreldre. Les hva noen av elevene skriver om året på Karmøy Folkehøgskole.

«Året mitt på skolen har vært det beste året i mitt liv hvor jeg har fått mange venner for livet! Jeg har også følt at jeg har fått utviklet meg selv og blitt mer åpen. Takk for ett nydelig år» Vetle Tangset (Baker & Konditor / Matglede & Matopplevelser)

«Beste året i live mitt! Anbefales på det sterkeste, nydelige folk og flotte lærera! Ta de et år på Karmøy Folkehøgskule!» (Sandra Bryne (Asia / Puls)

«Fantastisk! Jeg digger skolen, miljø, lærerne og mine kjære medelever! Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått lov å gå her året 2017/2018! Dette året har gitt meg så mye jeg aldri ville opplevd, om jeg ikke hadde gått her! Det er jeg veldig takknemlig for!» Sondre Branting (Friluftsliv Ekstrem / Friluftsliv Sjø)

«Helt ubeskrivelig fantastisk har dette året vært. Kommer til å savne det hver dag» (Nils Petter Kolbjørnshus (Asia / Psykologi & Omsorg)

«For et år!! Angrer ikke et sekund på at jeg valgte denne skolen! Lærerne bryr seg genuint om alle elevene og det mangler ikke på engasjement og godt humør fra dem Jeg har lært masse om meg selv og hvordan ulikheter blant mennesker kan være positivt. Gå og søk for et fantastisk år!» Maja Hedman (Baker & Konditor / Psykologi & Omsorg)

NB!
Du er hjertelig velkommen til et skoleår på skolen vår.
Noen linjer er fulle til høsten – men ledige plasser på mange linjer