Karmøy Folkehøgskule - Skolen på Norges beste vestkant!

Karmøy FHS

Folkeskoleåret så lang – oppsummert gjennom magiske bilder!

Ett år på Karmøy Folkehøgskule vet vi setter spor i form av nye venner, opplevelser, minner og et unikt fellesskap!

Karmøy Folkehøgskule er en populær skole med mange fornøyde elever – og vi har mange tidligere elever i vårt langstrakte land som er gode ambassadører for skolen vår.

Denne helgen har vi hatt en meget vellykket familiehelg med mange gjester. På kvelden viste lærer Torkild bilder fra dette skoleåret så langt. Nok en gang imponerer Torkild med sin…..fotokunst!

Søknader for skoleåret 2018/2019 er allerede kommet. Vi går for full skole også kommende skoleår 🙂

Du er hjertelig velkommen til å søke skoleplass hos oss!

Karmøy Folkehøgskule
– skolen hvor du velger 2 linjer!

Ett år på Karmøy Folkehøgskule vet vi setter spor i form av nye venner, opplevelser, minner og et unikt fellesskap! Karmøy Folkehøgskule er en populær skole med mange fornøyde elever – og vi har mange tidligere elever i vårt langstrakte land som er gode ambassadører for skolen vår.Denne helgen har vi hatt en meget vellykket familiehelg med mange gjester. På kvelden viste lærer Torkild bilder fra dette skkoleåret så langt. Nok en gang imponerer Torkild med sin…..fotokunst!Søknader allerede kommet skolen for skoleåret 2018/2019. Du er hjertelig velkommen til å søke skoleplass hos oss!Karmøy Folkehøgskule- skolen hvor du velger 2 linjer!

Posted by Karmøy Folkehøgskule on 5. november 2017