Klær Design Redesign

Liker du å sy egne klær? Eller vil du lære det?
Vil du finne din egen stil? Liker du redesign?
Vil du oppleve New York? 

Linjens innhold

Her kan du sy de lekreste klesplagg eller helt hverdagslige ting. Du kan også strikke, sy lekre plagg av gamle eller prøve deg på andre håndarbeidsteknikker.

Målet med undervisningen er at du skal kjenne gleden ved å lage noe selv. Det å kunne sy gir mange gode opplevelser gjennom hele livet.

Tema

Enkel mønsterkonstruksjon, andre teknikker, undervisning ut fra hvilket nivå du er på.
Vi starter med å sy enkle ting til å begynne med og blir dermed tryggere til å ta fatt på mer avanserte ting etterhvert. Du bestemmer selv hva du vil sy, alt fra topper og bukser til jakker og selskapskjoler.

Litt om hvordan undervisningen er lagt opp

Linjen er for alle. Du får undervisning ut fra hvilket nivå du er på.

Annet

Vi har symaskiner og alt utstyr på skolen, du kjøper bare materiell til det du skal lage.

Linjetur

Et høydepunkt er linjeturen til New York. Fokuset er mote og stoffbutikker, men også se på kunst i verdensklasse og oppleve byen, Times Square, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen, Manhatten og andre kjente steder, Det vil også bli tid til shopping og musikal.


Pris: Kr. 20500,- inkludert tur til New York.
Tillegg: Mat i New York. Materiellutgifter for det du lager på skolen. Hvor mye som går til materiell er vanskelig å si for det er avhengig av hvor mye du får sydd i løpet av året.

Oppstart: 23.08.2020

Les hva tidligere elever sier om linjen

Jeg sydde mine første klesplagg

“Mitt år på Klær Design Redesign var både utfordrende og ekstremt lærerikt. Jeg lærte blant annet å strikke mønster, jeg sydde mine første klesplagg og ikke minst fikk jeg venner for livet.”

Sigrid Iselin Granberg
Du får utfordre deg selv

“Klær Design Redesign er en linje der du får utfordre deg selv innenfor emner du ønsker. Linjen er perfekt for deg om du har holdt på med design før eller ikke. Du får utfordringer etter dine egne erfaringer. Jeg elsket denne linjen og det vil nok du også.”

Magnus Welde